top of page
Search

Sprememba

Ali ustvarjate spremembo ali jo odlašate. Ni nečesa vmesnega.


Impulz, da se zadovoljimo s tem, kjer smo, je močna, nevidna sila, ki nas drži jetnike svojih strahov.

Da prenehamo z zadovoljevanjem, se moramo soočiti s pravim stroškom ne-spreminjanja.

PREBERI VEČ ... preusmeri na članek

Moramo jasno razumeti - ne samo na kognitivni ravni, ampak tudi na čustveni ravni - kaj je pravi strošek ostajanja tam, kjer smo danes.

Tisti trenutek, ko sem se zavezal svojim sanjam bolj kot varnosti, je bil trenutek, ko sem aktiviral svojo pravo rast in potencial.

Oseba, ki že živi ŽIVLJENJE ali vodi TA POSLOVNI podvig, o katerem sanjate -

?ima obilo dogodivščin in globokih, dušno hranljivih odnosov,

?zasluži veliko denarja s tem, kar ljubi,

?povečuje svoj vpliv iz dneva v dan

..bo ista oseba, kot ste danes .. razen z drugačnim načinom razmišljanja, drugačnimi navadami in drugačnimi notranjimi strategijami.

Ko se ozrem nazaj, nisem imel teh strategij, ko sem se prvič odločil, da bom vodil svoje podjetje.

Še vedno me je zadrževala varnost in pomanjkanje zaupanja, da bi se posvetil podjetju s polno predanostjo.

In tako .. po skoraj letu dni, odkar sem začel svoje podjetje ob strani, sem še vedno obtičal v službi, ki mi ni bila všeč. Spet in spet sem se znašel v pisarni, sanjaril o svobodi. . In ja .. bilo je varno. . In ja, prišlo je s statusom. Predvidljivostjo.

Vedel sem, da kompromitiram. Globoko v sebi sem vedel, kaj hočem, za čimer hrepeni moje srce.

A moja sposobnost ODLOČITI SE, OSTATI OSREDOTOČEN, biti dosleden in zaupati svojemu notranjemu vodstvu še ni bila tam.

Odrekam se svobodi, ker se nisem popolnoma zaupal.

Bil sem v svoji coni udobja.

Da postanem, kar sem danes ..

Da vsak dan ustvarjam in DODAJAM vrednost življenju ljudi, kot to počnem danes Da ustvarim in prodam svoj prvi spletni tečaj in coachinge programe Da privabim plemenske stranke Da ostanem zvest svoji viziji, ne glede na vse Moral sem najti, integrirati in PRIPRAVITI ključne strategije, ki nam jih tradicionalni šolski sistem ne dovoli vedeti.

Če bi moral dati nasvet svojemu mlajšemu sebi .. sebi, ki se še vedno ni zaupal, se je izgubil in igral majhno, bi bil:

Višji Jaz

Proti

Ego Jazu

NE ZADOVOLJUJ SE Postani kristalno jasen, kaj hočeš. # 1 razlog, zakaj večina ljudi ne dobi tega, kar hoče, je, da ne vejo, kaj hočejo. Ali nočejo izbrati. Zaveži se temu. Skrbi za svoje ENERGIJSKO telo, srce, manifestacijske centre in se obravnavaj kot Najpomembnejšo Sredstvo v svojem poslu Ostani OSREDOTOČEN na cilj, da dobiš več motivacije in energije za spremembe, potrebne za dosego tega, kar hočeš v življenju. Prodri globoko in poišči svoje "zakaj ne" - globoko zakoreninjene prepričanja, zakaj ne moreš doseči uspeha, o katerem sanjaš. Ustvari strategijo in načrt delovanja, ki deluje za TEBE in tvojo edinstveno energijo Ustvari ukrepe, ki so izvedljivi in učinkoviti pri doseganju rezultatov, ki jih želiš. Korak za korakom .. zaveži se in dokončaj tiste dušne projekte in majhne korake / cilje, ki te bodo pripeljali tja.

Ko se počutiš obtičanega .. NE DELAJ več .. USTAVI se in naredi notranje delo, potrebno za USTVARJANJE na naslednji ravni. Pridobi PODPORO. In ne le kakršno koli podporo. Podporo modre, visoko vibracijske duhovne skupnosti - in mentorjev, ki so posvečeni delu z energijo in manifestacijo. In bolj zaskrbljeni za tebe kot za rast svojega posla. In bodi odprt za sprejemanje. Navdiha in razširjenih klicev tvojega Višjega Jaza. In prenehi poslušati Ego-driven sebe, ki se pojavi s strahom in razlogi "zakaj ne".

7 views0 comments
bottom of page