top of page
New Project (5).jpg

Hipnoterapija je močno orodje za doseganje pozitivnih sprememb v življenju in premagovanje različnih izzivov. Kot usposobljena hipnoterapevtka imam globoko razumevanje psiho-čustvenih procesov in tehnik hipnoze, ki lahko pomagajo posameznicam na poti do boljšega počutja.

Hipnoterapija je varna in naravna metoda, ki se osredotoča na sodelovanje med terapevtko in klientko. Z uporabo globoke sprostitve in sugestij se doseže spremenjeno stanje zavesti, v katerem je um bolj dovzeten za pozitivne spremembe. To stanje omogoča, da se klientka osredotoči na reševanje svojih težav, premaga strahove, odpravi slabe navade ali izboljša svoje duševno in telesno zdravje.

Hipnoterapija se lahko uporablja za različne namene, kot so obvladovanje stresa in tesnobe, reševanje fobij, izboljšanje samozavesti, spopadanje s kronično bolečino, premagovanje odvisnosti in še mnogo več. To je prilagodljiva terapevtska metoda, ki se lahko prilagodi individualnim potrebam vsake klientke.

Kot hipnoterapevtka sem tu, da vam pomagam na poti do boljše kakovosti življenja. S strokovnim znanjem in empatičnim pristopom vas bom vodila skozi proces hipnoterapije, ki bo pomagal razrešiti vaše težave in doseči vaše cilje. Vaše dobro počutje je moj glavni cilj, in skupaj bova delali na doseganju tega cilja.

Če si želite izboljšati svoje življenje, premagati omejitve ali se osvoboditi negativnih vzorcev, je hipnoterapija lahko odlična izbira za vas. Stopite v stik z mano in skupaj bova odkrili, kako vam lahko hipnoterapija pomaga na poti do boljšega in bolj izpolnjujočega življenja.

Hipnoterapija

Prijavi se na hipnoterapijo 

Hvala za noročilo, vas kontaktiram nazaj takoj ko bo možno!

Prijavi se na hipnoterapijo 

Hvala za noročilo, vas kontaktiram nazaj takoj ko bo možno!

Urša Young Hipnoterapija Slika
bottom of page