top of page
New Project (5).jpg
Urša Young Coaching

Coaching

Prijavi se na coaching

Hvala za noročilo, vas kontaktiram nazaj takoj ko bo možno!

Sem en malo hiperaktivke, kreativke in upornice, sicer pa sem psihologinja in coachinja ... ki ljudem, kot si ti, pomaga, da z več sočutja in odločnosti napredujejo v smeri svojih ciljev in realizirajo vizijo, tudi če je njihovo zunanje ali notranje morje včasih razburkano.

Življenje je preveč dragoceno, da ne bi živeli vsak dan čim bolj polno ..in z zavedanjem, da ne bomo tu večno.

Če imamo še kakšne SANJE, zakaj jih ne bi začeli uresničevati? Zakaj čakati na "pravi" trenutek? Morda je ravno danes ta pravi dan, da začneš iskati načine za dosego svojih ciljev.

In kaj, če imaš še komu kaj povedati? Zakaj ne bi storil/-a tega koraka in delili tistega, kar nam še leži na duši? 

Življenje se mi zdi kot zares fascinantna knjiga, polna iskanj, odgovorov in nepričakovanih strani. Včasih je potreben samo en korak ...tisti pogum, da odpremo novo poglavje.

Zato bodimo pogumni, živimo v trenutku in sledimo srcu. Čas je dragocen in nikoli ne vemo, kdaj bo pravi (ali zadnji..) trenutek za naslednji korak. Če to bereš, draga duša in imaš še kakšne sanje, izpolni JIH! Ali začni iskati način. Če imaš še komu kaj povedati, naredi ta korak..

Naj vsak dan šteje.

KAKO TE LAHKO PODPREM?

Coaching je močno orodje za doseganje pozitivnih sprememb v tvojem življenju in premagovanje različnih izzivov. Kot usposobljena coachinja imam globoko razumevanje psiho-čustvenih procesov in tehnik coachinga, ki ti lahko pomagajo na poti do boljšega počutja.

 

Coaching s pomočjo metafor in hipnoterapije je varna in naravna metoda, ki se osredotoča na sodelovanje med nama. Z uporabo globoke sprostitve in vizualizacije doseževa spremenjeno stanje zavesti, v katerem je tvoj um bolj dovzeten za pozitivne spremembe. To stanje ti omogoča, da se osredotočiš na reševanje svojih težav, premagaš strahove, odpraviš slabe navade ali izboljšaš svoje duševno in telesno zdravje.

 

Hipnoterapija, ki se jo občasno poslužujeva, se lahko uporablja za različne namene, kot so obvladovanje stresa in tesnobe, reševanje fobij, izboljšanje samozavesti, spopadanje s kronično bolečino, premagovanje odvisnosti in še mnogo več. To je prilagodljiva terapevtska metoda, ki se lahko prilagodi tvojim individualnim potrebam.

 

Kot coachinja sem tu, da ti pomagam na poti do boljše kakovosti življenja. S strokovnim znanjem in empatičnim pristopom te bom vodila skozi proces coachinga, ki ti bo pomagal razrešiti tvoje težave in doseči tvoje cilje. Tvoje dobro počutje je moj glavni cilj, in skupaj bova delali na doseganju tega cilja.

 

Če si želiš izboljšati svoje življenje, premagati omejitve ali se osvoboditi negativnih vzorcev, je coaching lahko odlična izbira zate. Stopi v stik z mano in skupaj bova odkrili, kako ti lahko coaching pomaga na poti do boljšega in bolj izpolnjujočega življenja.

bottom of page